Single Blog Title

This is a single blog caption
22 diciembre 2019

SANTA LLÚCIA 2019: L’ARCA DE 3r

El dissabte 14 de desembre, els alumnes de 3r vam fer l’estrena de la nostra obra de teatre.

Es titula “L’Arca de 3r” i començava així…

Fa molts molts anys… el Déu dels homes es va enfadar amb nosaltres perquè no érem prou bones persones i ens va castigar fent que plogués 40 dies i 40 nits…

Però, com jo sí que havia estat una bona persona, tota la meva vida, Déu em va avisar del càstig i em va demanar que construís un vaixell molt i molt gran per ficar un animal de cada espècie i així salvar-los.

Jo em vaig posar mans a l’obra i vaig construir aquest vaixell que ara veieu…

Va començar a ploure i a ploure sense parar………… i al poc temps estàvem envoltats d’aigua per tot arreu…….

Durant tots aquests dies de pluja, al vaixell va passar tot el que veureu a continuació…

Espero que us agradi…

Uso de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, faci click per més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies